Apzaļumošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ERBE, SIA

Akācijas, Zaļā 8, Krimūnu pagasts, Dobeles nov., LV-3719
Labiekārtošana, apzaļumošana
1

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi
  • 1 Labiekārtošana, apzaļumošana

EasyGreen

Eimuri, "Ailes" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Paklājzāliens, paklājzāliens, paklajzaliens, paklajzaliens, zāliens, zāliens, zaliens, zaliens, zālājs, zālājs, zalajs, zālājs, paklājzāliena ieklāšana, paklājzāliena ieklāšana, paklajzaliena ieklsana, paklajzaliena ieklasana, paklājzāliena cena, paklājzāliena cena, paklajzaliena cena, paklājzāliena kopšana, zāliena kopšana,

Eco Baltia vide, SIA, Klientu apkalpošanas centrs Rīga

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Apzaļumošana .

Eco Baltia vide, SIA, Klientu apkalpošanas centrs Tukums

Dienvidu 2, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Būvgružu izvešana, konteineru noma, atkritumu izvešana, atkritumu savākšana, sadzīves atkritumi, sniega izvešana, atkritumu uzglabāšana, sadzīves tehnikas savākšana. Sadzīves atkritumi. Sadzīves atkritumu apsaimniekošana, sadzīves atkritumu izvešana. Atkritumu savākšana, izvešana. Atkritumi. Atkritumu apsaimniekošana. Atkritumu

Eco Tehnoloģijas, SIA

Druvas 10, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās kanalizācijas ✓ Septiķi/Krājrezervuāri ✓ Teritorijas labiekārtošana, zemes līdzināšanas darbi, iebraucamo daļu izbūve, bruģēšana ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas apkope ✓ Pilsētas pieslēgumi/Ūdensvadu izbūve ✓ Lietus ūdens novadīšana/Drenāžas sistēmas un melorācijas izbūve

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Eiro Dex, SIA

Skrīveri, Piekrastes 1, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov., LV-5125

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Elenda, privātfirma

Liepāja LV-3416
Apzaļumošanas darbi, apzaļumošana . Dārzu darbu un dārzu kopšanas konsultācijas.
ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

FG Rongo, SIA

Piņķi, Centra 2-79, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stāvlaukumu, stāvlaukuma, trotuāra bruģēšana. Gājēju celiņa izveidošana. Bruģa ieklāšana Rīgā, Ogrē, Jūrmalā, Salaspils, Olaine, Ķekava. Labiekārtošana, koka bruģis, apdares darbi, dzīvokļa remonts, iekštelpu remonts, vārti, žogi, teritoriju labiekārtošana, teritorijas labiekārtošana, bruģakmens, klāšana, tehnoloģija, granīta,

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Feliciter, SIA

Misa, "Misas Kūdra 13" , Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3906

Ferrus, AS

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Sniega tīrīšana, zāles pļaušana, teritoriju uzkopšana, apzaļumošana , vakuuma ielu tīrīšanas tehnika,